מותאם גם לאנשים עובדים אשר רוצים בזמנם הפנוי ללמוד לבשל ולאפות בצורה הכי קלה.
זה הזמן ללמוד יד ביד, ממש כמו בשיעור פרטי, את כל הטכניקות והסודות לבישול ולאפייה מהשפים המובילים בארץ!
המרכזים את המתכונים הכי טעימים. אפשר לדלג על נושאים ולחזור אליהם מתי שרוצים!
לא צריך לצאת מהבית כדי ללמוד לבשל ולאפות! כל השיעורים דרך המחשב/ הטאבלט או הטלפון מהבית.
מהיום אתם הולכים להצליח! או כמו ששגב אומר: "אין מתכון קשה, יש מתכון עם הרבה שלבים". אם תמיד חלמתם להכין אוכל ביתי וטעים, כזה שכולם יעופו עליו וירעיפו עליכם מחמאות, כזה שהילדים יבקשו עוד ועוד הגעתם למקום הנכון! אתם הולכים ללמוד איך מכינים אוכל מהתחלה, ממש מהבסיס וגם ללמוד טריקים וטכניקות שישנו לכם את כל התפיסה על המטבח. והכי כיף? אתם הולכים ללמוד את הכל עם האחד והיחיד שגב משה.
בואו ללמוד מהשף שכולנו אוהבים את סודות הפסטה. ישראל אהרוני ילמד אתכם צעד צעד איך מכינים פסטה. בין אם יש לכם מכונה ובין אם אין לכם, אהרוני ילמד אתכם את כל השיטות. הסדנה הדיגיטלית מתאימה לכל הרמות, ממתחילים ועד מתקדמים ומכילה שיעורים שלמים, ללא עריכות וללא "קפיצות", הכל בדיוק כמו בחיים האמיתיים. והכי חשוב? אתם הולכים להצליח!
עומר מילר ילמד אתכם אחד על אחד את כל סודות החמין. אתם הולכים ללמוד את כל הסוגים והטעמים של המאכל הישראלי הכי טעים שיש! איזה בשרים הכי מתאימים? איך מכינים נקניקיות אורז מאפס? ואיך מכינים מיטלוף מושלם? זה הזמן לגלות את כל הטכניקות והטיפים.
לומדים לאפות עם המדריכה הפרטית שלכם, קרין גורן. הסדנה של קרין מכילה 5 פרקים ו-45 שיעורים הכוללים איך מכינים את החלה המושלמת, מה הסוד למרנג המושלם, את כל הטיפים והטכניקות לעוגות בחושות מושלמות, איך מכינים עוגת גבינה נימוחה וטעימה כמו בקונדיטוריה ועוד המון דברים טעימים שיהפכו אתכם למאסטרים באפייה. את העוגה והקינוח הבאים שלכם תכינו עם קרין גורן. את המחמאות רק אתם תקבלו 🙂
השף מאיר דנון, מאנשי ההכשרה הקולינרית המובילים בישראל, מייסד ומנהל בית הספר לבישול "דנון – בית הספר למקצועות הבישול", הולך ללמד אתכם צעד צעד איך מכינים דגים. בסדנה תלמדו איך בוחרים דגים וגם איך נגשים אליהם, נלמד טכניקות דרך מתכונים טעימים במיוחד כמו טכניקת צליית דג במחבת, בישול דג בתנור ועוד.
דרור פילץ, איש אוכל וקולינרייה, מתמחה בבשר, עישון ויישון הולך ללמד אתכם הכל על בשר טחון. החל מאיזה נתח צריך לבקש מהקצב, כמה פעמים ועל איזה רמה מומלץ לטחון ועד למתכונים טעמים ועסיסיים שיגרמו לכם לטרוף את הצלחת.
ההורים לא יודעים כבר מה לבשל לכם? רוצים להגדיל את ארסנל המתכונים שלכם? זאת הסדנה במיוחד בשבילכם! את הסדנה תעביר לא אחרת מאשר אורי שביט! אורי, מחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" ובעלת הבלוג המהמם "טבעוניות נהנות יותר" הולכת ללמד אתכם יד ביד את כל השלבים. וכן, אתם הולכים ללמוד איך להכין קציצות בלי ביצים, איך ניגשים לדפי אורז, איך מכינים ממרחים שכולם אוהבים ועוד מלא מלא דברים.
אודי ברקן, שף, דיאטן קליני ומוביל דעה בתחום התזונה והקולינריה בישראל. אודי, סכרתי בעצמו, ילמד אתכם הכל על אוכל לסוכרתיים. מה מותר ומה אסור לאכול ומה הדרך הקלה, המזינה והטעימה ביותר. בפרק הראשון נלמד איך מכינים קציצות עם ירקות שיגרמו אפילו לילדים ללקק את האצבעות, נמשיך עם מנת קטניות של מג'דרה גלילית, נלמד על ירקות בתנור ואיך הופכים אותם למרק המושלם ונקנח בעוגת שוקולד המותאמת לסוכרתיים שגם המבוגרים לא יוכלו לעמוד בפניה. בנוסף למתכונים שתראו בסדנה, אודי הכין לכם חוברת עם 14 מתכונים נוספים בריאים וטעימים.
לא צריך לצאת מהבית כדי ללמוד לצלם! קורס צילום אוכל לחובבי הצילום ולמי שרוצה להתמקצע יותר בתחום עם הבלוגרית אפרת ליכטנשטט. מכיל 3 פרקים מרכזיים המחולקים ל-7 שיעורים. שיעורים אלו יקנו לכם את הידע הבסיסי והראשוני לצילום אוכל, כזה שתרצו לשתף באינסטגרם ותקבלו עליו מלא מחמאות! תלמדו איך למקם את המצלמה באופן שיחמיא למנה, איך לתכנן תאורה נכונה, איך לעצב את הפריים ואיך לצלם כמו מקצוענים גם בסמארטפון.